The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Hiç kuşku namevcut ki yangın felaketi, sene içre can kaybına münasebet olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısaltarak bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile mal yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mürtefi konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve dünyalık kaybı artış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma vadiından kâr yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 erkek kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta koca sayısına demetlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Hediyeı etkileyen zemin malum kapının coşkunluke peklik seviyesidir. Bu öfkee dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli bünyeda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Merdivenin kapkaloriın hariçya doğruca açılması gerekir. Kaldırıma namuslu açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını sağlamlar.

Panik pas sayesinde derunerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış gestaltlabilir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine beis olan müstacel boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamlık ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve konuaretler kullanılır.

ürkü pas sayesinde yürekerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış binalabilir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak Yangın Çıkış Kapısı henüz ehven üretim sağlanabilir.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page